Веровали или не, Бобан Рајовић планира падобраном да се спусти на бину највеће дискотеке на Балкану, Топ Хил, где 22. јула има заказан концерт.

Како сазнајемо од неколицине мештана Будве који су укључени у причу, Рајовић већ данима са сарадницима ради на томе да ову идеју спроведу у дело.

Фото: АТА имагес

 

- Већ десетак дана се ради на томе, доста људи је укључено јер је то све, само не лако. У крајњем случају, ни безбедно, ако се не одради све како треба. Не знамо још шта ће на крају бити, да ли ћемо успети, али он је баш загризао за ту идеју - прича извор.

- Дискотека је на не баш приступачном месту за такав подвиг, велики је ризик, чега је и он свестан, али претерано не мари. Он је човек познат као неко ко воли такве ствари, прилично је неустрашив, чини ми се да су мале шансе да га одговоримо. Остаје само да физички то све буде изводљиво, за сада ништа није сигурно - објашњава човек.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Рајовић је прошле године први пут запевао на Топ Хилу.


Пуна дискотека "горела" је до јутра, реакције су биле фантастичне, па је већ тада договорено да познати певач запева и наредног лета.

Како му и приличи, и овај пут је решио да публици приреди нешто другачије и спектакуларно. Остаје само да видимо хоће ли то учинити на заиста невиђен и рискантан начин, или ипак на неки "приземнији".

Овим поводом покушали смо и од Рајовића да добијемо коментар, али је до момента објављивања овог текста остао недоступан на познате бројеве телефона.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".