Скандал око песме "Проверено" не јењава. Ана Николић је поново извела своју верзију ове нумере, овог пута на наступу у Новом Саду, па су је, наводно, из публике напали због тог потеза.

- Ана толико имаш старих, непревазиђених хитова, а ти се закачила за туђу песму. Разочарала си пола публике. Жалосно је шта си себи допустила. Твоје понашање је све горе - бесно су јој поручили фанови, пише "Свет".

Фото: Н. Скендерија

 

Подсетимо, читава драма почела је након што је Ана поменуту песму на свом наступу најавила као своју, на шта је Милица Павловић бурно реаговала будући да се нумера налази на њеном новом албуму и да је, како каже, поштено платила.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам реаговала када је процурио демо – мислила сам да је случајно. Моја реакција је уследила након што сам видела да неко жели да присвоји моју песму, а затим ми долазе информације да постоје планови да моја песма у тој демо верзији другог извођача буде званично издање једне продуцентске куће и да други извођач без икаквих законских права чак сними спот за њу - рекла је једном приликом Милица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Од јутра до сутра са Нелом Бијанић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".