Pevač je otkrio da je poželeo da odustane od muzike, te je u jednoj diskoteci u sred nastupa ugasio mikrofon i izašao napolje.

Vasić je ovom prilikom ispričao kako su on i Nina Badrić odlučili da snime duet, ali i zbog čega nije snimio sa koleginicom Anom Nikolić: 

- Ne znam zašto se nije desilo da Ana Nikolić i ja snimimo duet. Koju sam ja, na kraju, sam snimio. Hteo sam da pomešamo stilove, pošto Ana peva i folk. Ničeg tu nije bilo zanimljivo za javnost - rekao je Željko.

Foto: N. Skenderija

 

Na pitanje da li bi sada ostvario saradnju sa Anom Nikolić, Vasić je odgovorio:

- Pa ne znam. Sad smo se malo razišli. Ne pratim baš puno šta se dešava. Ona je malo prešla na ovaj elektro, jel? Pa to modernije. Što da ne? Ona ima prijatelje pevače čije je duete odbila. Ona i ja se nismo poznavali. Nas je spojila pesma. To je jedini ispravan odgovor - rekao je Vasić.

 

 

Pevač je otkrio i sa kim se najčešće druži sa estrade: 

- Sa mnogo poznatih se znam. Evo skoro sam se čuo sa Saletom iz Tropiko benda, bio je na Hilandaru sa mojim kumom. Znam se sa njim mnogo godina. Ne mogu baš nekoga sad. Sa Vladimirom sa bio nerazdvojan godinama. Život te natera da menjaš život. Dođe i porodica - rekao je Željko Vasić.

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".