Марија Кулић поред Миљане има још две ћерке - Тијану и Ану које су сушта супротност о Миљане која је годинама у ријалитију.

Миљана је већ дуже време учесница ријалити програма, а њена сестра Тијана је права бомба и не експонира се у јавности често.

Тијана се на свом Инстаграм профилу често оглашава и објављује провокативне фотографије, а многи кажу да је права бомба.

 

Њене облине маме мушке уздахе, а на Инстаграму броји више од 50 хиљада пратилаца.

Тијана често објави и фотографију без трунке шминке, а многи кажу да је права лепотица и да личи на њену мајку Марију Кулић.

Подсетимо, сестра ријалити звезде и учеснице "Задруге 5", Миљане Кулић доживела је тешку саобраћајну незгоду у Нишу и налази се болници. Ове наводе потврдила је и њена мајка, Марија Кулић.

- Истина је. Раме јој је поломљено, превезла се од једног места до другог са неким ненормалним лудаком, преко 100 километра на час је ишао у Душановој улици. Ничега се не сећа! Умрла сам од страха, до сад смо били у болници, ја сам се вратила кући јер Жељко спава. Мој брат је до сад био с њим, па је отишао, а Синиша се вратио у болницу да јој однесе ствари, рекла је Марија.

БОНУС ВИДЕО:

Милица Павловић у врућем издању

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".