Marija Kulić pored Miljane ima još dve ćerke - Tijanu i Anu koje su sušta suprotnost o Miljane koja je godinama u rijalitiju.

Miljana je već duže vreme učesnica rijaliti programa, a njena sestra Tijana je prava bomba i ne eksponira se u javnosti često.

Tijana se na svom Instagram profilu često oglašava i objavljuje provokativne fotografije, a mnogi kažu da je prava bomba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Kulic (@ticakulic)

NJene obline mame muške uzdahe, a na Instagramu broji više od 50 hiljada pratilaca.

Tijana često objavi i fotografiju bez trunke šminke, a mnogi kažu da je prava lepotica i da liči na njenu majku Mariju Kulić.

Podsetimo, sestra rijaliti zvezde i učesnice "Zadruge 5", Miljane Kulić doživela je tešku saobraćajnu nezgodu u Nišu i nalazi se bolnici. Ove navode potvrdila je i njena majka, Marija Kulić.

- Istina je. Rame joj je polomljeno, prevezla se od jednog mesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom, preko 100 kilometra na čas je išao u Dušanovoj ulici. Ničega se ne seća! Umrla sam od straha, do sad smo bili u bolnici, ja sam se vratila kući jer Željko spava. Moj brat je do sad bio s njim, pa je otišao, a Siniša se vratio u bolnicu da joj odnese stvari, rekla je Marija.

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".