7. јул – дан огледала

Овог дана ће владати број 7, који ће привући много среће. Ово је дан комуникације, посла и забаве. Свако ће добити оно што жели, осим ако жеље нису повезане са нечим лошим.

Ако сте направили грешке у прошлости, можете исправити грешке данас. Многе пријатне ствари ће се десити саме од себе.

Добро је чинити добра дела на овај дан. Ово ће вам помоћи да очистите своју карму.

18. јул – Венера улази у Рак, а Меркур се суочава са Плутоном

Овај дан дели прво место са датумом огледала 7. јулом, снагом повољне енергије. Два добра астролошка догађаја чине га најмоћнијим даном снаге одједном: транзит Венере у знак Рака и опозиција Меркура са Плутоном.

Транзит Венере у знак Рака је управо дан када сво слободно време можете безбедно да посветите комуникацији, породици, јачању љубави и трагању за њом.

Фото: Профимедиа

 

Овим даном почиње период идеалан за романсу и љубавна признања. Сам дан транзиције може се назвати временом увида и стицања вере у себе. Многи од нас ће постати бољи, схватити своје снаге и пронаћи своју сврху.

Опозиција Меркура и Плутона је веома важан догађај, две најудаљеније планете чине суптилну енергетску везу. Ове позитивне струје ће тећи право кроз нашу планету и кроз све нас. Ово ће бити најбољи дан за заједнички рад, дружење, љубав.

Овај догађај ће савршено употпунити транзит Венере, чинећи ово најбољим даном за интеракцију са људима око вас.

19. јул – Меркур улази у Лава

Меркур ће 19. јула прећи у Лава. Ово ће бити други транзит планете овог месеца, али овај пут ће бити позитиван. Према астролозима, 19. јула можете потрошити много новца на забаву и поклоне за себе.

Ово је дан моћи, у коме имамо прилику да добијемо оно што смо дуго желели. Меркур ће нам дати срећу у послу.

20. јул – Сунце опозиција Плутон

Сунце и Плутон ће овог дана бити у веома повољној позицији, па ће дан бити испуњен ореолом доброте. Могуће је да ће се на овај дан животи многих људи променити на боље.

Може се десити нешто веома важно и занимљиво. Ово ће бити други обрачун у месецу, који ће се позитивно одразити на све области нашег живота.

Фото: Профимедиа

 

26. јул – Меркур у квадрату са Марсом

Квадрат је веома хармоничан аспект две планете или других свемирских објеката. Најповољније је за нас у оним случајевима када се објекти укључени у њега налазе близу Земље.

Меркур и Марс су управо то. Овог дана можете очекивати рушење устаљених образаца, појаву инспирације и мотивације, повећање одлучности и самопоуздања.

31. јул – Меркур у опозицији са Сатурном

Последњи дан јула биће под утицајем још једне опозиције – овог пута Меркура и Сатурна. На овај дан многи од нас ће моћи да ојачају своје позиције на финансијском и пословном плану.

Астролози напомињу да се на овај дан може очекивати и крах планова, али то нам неће нашкодити, већ ће нам користити, чак и ако то није јасно од самог почетка.

На овај дан је боље да не будете лењи и покушајте да извршите што више задатака.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".