Неке жене уживају у томе да буду главне и владају у својим везама, верују да су у позицији ауторитета и да имају право да покажу доминантно понашање према другим појединцима у свом животу. Према астрологији жене рођене у ова четири хороскопска знака спадају у доминантну категорију, пише Пинквилла.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Жене рођене у овом знаку врло су отворене када је реч о томе шта желе и не устручавају се дати људима до знања шта очекују од њих. Као резултат тога Ован је једноставно знак с највећим степеном оминације. Ове жене никада не остају у позадини и стално саме преузимају ситуацију.

Лав

Жене рођене у знаку Лава добро су познате по томе што су рођене вође и често су доминантне у свом друштвеном кругу. Припаднице овог знака могу бити агресивне и арогантне, а никад неће престати причати о томе да знају што је најбоље за вас.

Када постану фиксиране на нешто, могу постати агресивне. Лавица преузима контролу, не размишљајући о осећајима друге стране. Такође често успевају навести друге да следе њихов пример својим ставом.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Припаднице овог знака су невероватно страствене, али оно што многи не знају о њима је да су такођерзлогласне по томе што имају став "никад не опрости и не заборави". Осим тога, оне су доминантне и жестоко штите партнере. Ове жене, када успоставе доминацију, доживљавају садистички узлет. Жена Шкорпија ће остварити своје циљеве упркос свим изазовима. Шкорпија мрзе бити под контролом других и увек воле бити главни.

Стрелац

Жене рођене у знаку Стрелца не устручавају се да преузму иницијативу када је потребно, али ни проговорити када је потребно чути њихово мишљење. Међутим, често се понашају доминирајуће према другима у покушају да учине ствари на свој начин. Једине ствари које су им важне су њихова слобода и испуњење те због оваквог начина размишљања изгледају доминантне у својим односима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".