Ида је објаву започела овако: 

- На овим просторима се више од свега воли ципеларити лепе жене кад су на дну. Нема ништа слађе. И још једна важна ствар коју ћу вам рећи из прве руке, јер сам Николинина пријатељица и дружила сам се често са целом породицом. Видоје је Николину и Уну обожавао- затим додала: 

- Толико да је јурио из Београда на дан само да пољуби Уну и донесе јој колаче које воли. Толико да је заједно с Николином изградио кућу у другој земљи која ће им бити нови дом. Толико да кад му је једне ноћи и звучала чудно на телефон, дигао цели Загреб на ноге у 2 ујутро и у задњи трен од тровања спасао живот жени и ћеркици. Возио је панично ту ноћ из Београда и стигао ујутро у болницу престрављен и уплакан - додала је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Није изоставила ни и Видојевог оца Мишу Грофа.

- Сећате ли се тога, медији и коментатори? Кад је Видоје био херој своје породице? Нису ти наслови тако давно били. Сигурна сам да то све зна и господин свекар. Зашто ово све сад ради Николини, и то јавно, сасвим је невероватно. Што би Видоје на ово рекао? Тужна је то успомена на сина јединца. Николина Пишек држи се, проћи ће и то. Ту смо за тебе и за Уну - закључила је објаву.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Радивоје Буквић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".