Ida je objavu započela ovako: 

- Na ovim prostorima se više od svega voli cipelariti lepe žene kad su na dnu. Nema ništa slađe. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često sa celom porodicom. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao- zatim dodala: 

- Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli. Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći i zvučala čudno na telefon, digao celi Zagreb na noge u 2 ujutro i u zadnji tren od trovanja spasao život ženi i ćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Nije izostavila ni i Vidojevog oca Mišu Grofa.

- Sećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje porodice? Nisu ti naslovi tako davno bili. Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je neverovatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca. Nikolina Pišek drži se, proći će i to. Tu smo za tebe i za Unu - zaključila je objavu.

(Alo)

BONUS GALERIJA: Radivoje Bukvić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".