Приче да је водитељка била са Видојем само због финансијске користи, а не из љубави, не престају да круже, што веома узнемирава и погађа Николину. Исто то тврди и отац преминулог историчара уметности, Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф.

Фото: АТА имагес

 

Хрватски медији стали су у Николинину одбрану, а онда се и она огласила тим поводом, упутивши снажну поруку.

– Никада се нисам надала да ћу постати регионални феномен. Нити да ће се позиција жена на Балкану ишчитавати кроз моју ситуацију. Али, да, ту смо… Кажем “ту смо” јер ми је инбокс пун стравичних прича жена које су пролазиле исто шиканирање, а њихова борба за децу је представљена као непоштовање породице преминулог. Добра удовица је само мртва удовица. Деца су небитна, грешка која се догодила на том путу – поручила је узнемирена Николина и додала:

 

 

– “Грешка” коју је мој супруг обожавао и којој је скидао звезде с неба.

- Не смем написати што би учинио да зна за поступке свога оца, кажњиво је само и написати. Истина је као вода, пронађе пут и кроз непробојне гудуре и изађе бистра и чиста на светло дана. И када говориш истину, не мораш размишљати што си коме рекао, свима говориш исто.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic

 

Подсетимо, Видоје Ристовић изненада је преминуо током масаже 8. маја, По доласку, а Хитна помоћ је могла нажалост само да констатује смрт. Тужилаштво је наложило да се уради обдукција, као и токсиколошки налаз. Први резултати показали су, према речима Виктора Ристовића званог Миша Гроф, да је до смрти његовог сина дошло услед респираторне инсуфицијенције која је узроковала попуштање рада срчаног мишића.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Породичне слике из дома адвоката Томе Филе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".