Певачица Јасна Кочијашевић се после две и по деценије вратила на сцену са албумом ''Увек иста''. Сарадњу је направила са најцењенијм музичарем млађе генерације Александром Софронијевићем који је направио изненађење на овом албуму. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

 

- Морам рећи да сам једнако узбуђена као на почетку каријере, можда чак и више јер сада су критеријуми виши и мени, сарадницима али и публици. Овај албум резултат је дугогодишњег рада изузетних музичара и уметника а ја сам га обојила својим гласом и жеља ми је да се то допадне људима али и да постане трајна вредност као што су то неке моје старе песме. Наравно, највећу захвалност дугујем својој породици, сину Милошу који је написао већину песама, супругу који је аутор једне нумере, Софри који је испродуцирао то и свим срцем стао иза пројекта и Фути који је урадио једну дивну песму за мене- рекла је Јасна Кочијашевић коју су у ресторану “Нота” громогласним аплаузом поздравили Зорица Брунцлик, Снежана Ђуришић, Ана Бекута, Славко Бањац, Мирољуб Аранђеловић Кемиш, Љубиша Павковић, Миша Мијатовић, Бане Мојићевић, супруг Драгослав Михајловић Канаринац као и многе друге легенде музичке сцене али и бројни млади уметници.

-Читав албум сниман је у “АС студиотон” студију на њасавременијој светској техници коју смо набављали из читавог света јер смо желели да у Србији уметницима приуштимо услове какве имају у светским метрополама. Али, техника је тиу само да истакне лепоту гласа као што је Јаснин, а она је донела све ове песме са таквом топлином да сам сигуран да ће људи који воле овакву музику уживати- рекао је Софронијевић и додао да се песме које се убудуће буду радиле могу чути на yоутубе каналу “АС ТОН мусиц”.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ин мемориам-Џеј Рамадановски

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".