Pevačica Jasna Kočijašević se posle dve i po decenije vratila na scenu sa albumom ''Uvek ista''. Saradnju je napravila sa najcenjenijm muzičarem mlađe generacije Aleksandrom Sofronijevićem koji je napravio iznenađenje na ovom albumu. 

Foto: Printskrin/Jutjub/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

 

- Moram reći da sam jednako uzbuđena kao na početku karijere, možda čak i više jer sada su kriterijumi viši i meni, saradnicima ali i publici. Ovaj album rezultat je dugogodišnjeg rada izuzetnih muzičara i umetnika a ja sam ga obojila svojim glasom i želja mi je da se to dopadne ljudima ali i da postane trajna vrednost kao što su to neke moje stare pesme. Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojoj porodici, sinu Milošu koji je napisao većinu pesama, suprugu koji je autor jedne numere, Sofri koji je isproducirao to i svim srcem stao iza projekta i Futi koji je uradio jednu divnu pesmu za mene- rekla je Jasna Kočijašević koju su u restoranu “Nota” gromoglasnim aplauzom pozdravili Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Slavko Banjac, Miroljub Aranđelović Kemiš, LJubiša Pavković, Miša Mijatović, Bane Mojićević, suprug Dragoslav Mihajlović Kanarinac kao i mnoge druge legende muzičke scene ali i brojni mladi umetnici.

-Čitav album sniman je u “AS studioton” studiju na njasavremenijoj svetskoj tehnici koju smo nabavljali iz čitavog sveta jer smo želeli da u Srbiji umetnicima priuštimo uslove kakve imaju u svetskim metropolama. Ali, tehnika je tiu samo da istakne lepotu glasa kao što je Jasnin, a ona je donela sve ove pesme sa takvom toplinom da sam siguran da će ljudi koji vole ovakvu muziku uživati- rekao je Sofronijević i dodao da se pesme koje se ubuduće budu radile mogu čuti na youtube kanalu “AS TON music”.

BONUS GALERIJA: In memoriam-DŽej Ramadanovski

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".