Александар је поделио пред седмом силом своје утиске са такмичења на коме му је ментор био Ђорђе Давид:  

- Ја сам задовољан како је све испало, још не могу да верујем да се ово десило. Нисам очекивао толики број гласова. Ја сам се изненадио када сам чуо, хвала свима. Десило се нешто што је за мене екстра, баш се тако осећам, пошто се као представник рока нисам надао овоме - изјавио је Александар коме није жао што није победио: 

 

 

- Од првог круга све до сада заједно смо се борили. Честитам Нермину и нисам разочаран, осећам се као да се мени десило исто. Мени је сасвим довољно било што сам ту, на столици поред, за мене је један велики успех и хвала свима на подршци.

Ђорђе Давид је у полуфиналној вечери изјавио да је Александар имао проблем са алкохолом, па се на то осврнуо и Јосифовски: 

- Десиле су се неке ствари у мом животу, али сада је све океј и кул. Ја сам успео то да победим заједно са њим и мојом породицом и свакоме ко има неки такав проблем треба да га реши јер је боље овако, бар да се има контрола. Он је утицао на то донекле и спасао ми живот и каријеру, имао је велику улогу у томе - признао је он.

Млади певач је открио и какви су му планови за будућност: 

- Биће нова песма сигурно, са бендом правим изненађење за публику које ће бити у мом фазону, а имаћемо прилику да сарађујемо са неким текстописцима, аранжмане радимо ми сами, брзо ће нешто да се деси - изјавио је.

 

У његовој родној Македонији га очекује славље због освојеног другог места: 

- Славље ће сигурно бити код мене кући, баба ће сигурно спремити неке специјалитете, биће прилике да се видим са доста људи за које знам да ме чекају - рекао је и додао да ће му такмичење недостајати: 

- Све ће некако бити равно за разлику од онога како смо се овде дружили, сво то дружење остаће у нашем сећању, захвалан сам продукцији од које имамо велику подршку и од жирија исто. Еуфорија ће мало да падне сада, али биће нове еуфорије, идемо даље да ређамо нове успехе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".