Звезде денс музике током деведесетих и почетком двехиљадитих обележиле су нашу сцену, а међу њима је наравно и свима добро позната и омиљена тадашња група Функy Г, а управо је снимак са њиховог концерта постао виралан на друштвеним мрежама, премда јер се на њему налази и репер Иван Ивановић Ђус, који је тада био у основној школи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

Наиме, Гаги Ђогани је сада поделио успомену са тадашњег концерта, а многима је за око запао управо познати репер, а његова изјава је постала потпуни хит на интернету.

 

 

Репер је и тада имао истанчан смисао за хумор, те је кроз осмех одговорао на питања тадашњег водитеља, и том приликом у шали истакао да би пребио наставницу и да има тројку из владања.

Може се приметити да је Ђус и тада пленио специфичном харизмом, а ко би рекао да ће му живот данас приредити да буде један од најпопуларнијих хип хоп извођача.

– Многи то ни не знају! Био сам у првим редовима на концерту “Функy Г” у Сава Центру, са балкона сам повукао целу екипу до првог реда, био сам и на задњој журки, истакао је својевремено Ђус.

БОНУС ВИДЕО:

TRANSFORMACIJA: Neverovatna moć šminke

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".