У ''Задрузи'' су јутрос читана писма која су задругари писали Фрањи Осмакчићу. Једно од њих је било и Викторијино. 

- Кад смо поменули Марка и његовог оца, да прочитамо последње поздраве од нас задругара - рекао је Стефан, па кренуо да чита писма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

- Драги наш Фрањо, последњи пут кад смо те видели сијао си као титанијумски ланац на врату. Вест о твојој смрти нас је уздрмала, и даље смо у шоку. Да је било среће, и даље би уживао у вожњи Ламба и Мекларена док је Марко у Задрузи. Чули смо да је провод био величнаствен, да је било 2000 људи. Маркане, издржи, уз тебе смо саосећамо се са твојим болом. Ово је без потписа - прочитао је Стефан.

- Драги деда Фрањо и мој несуђени свекре, жао ми је што ти је од среће срце стало кад си чуо да сам трудна. Знам колика си нам подршка био и да си веровао у нашу љубав. Надам се да нас гледаш на неким стримовима тамо. Не брини, неће утицати ништа на мене да абортирам, бићеш поносан деда, ма где био. Нема потписа, али можемо да закључимо да је Викторија - наставио јеКарић.

- Фрале, брате, пишем ово, а рука ми дрхти од туге и бола. Да ми је неко рекао да ћу ово да напишем, не бих му веровао. Фраки, шта уради? Буди поносан на свог Маркана, ту сам ја, кум Зола. Живи у миру, добри Фрањо - прочитао је Карић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".