Након што је продукцији Пинка стигла вест од Осмакчићеве породице да је преминуо Марков отац, задругар је напустио ријалити 9. јуна. После излазка, Марку се изгубио сваки траг. 

Смрт Марковог оца је лажирана, након тог сазнања је јавност бурно реаговала и окарактерисала такав потез као сраман. Марко се јавио из Швајцарске да је добро и да је отац никад боље. 

Пре него што је изашао из "Задруге" због наводно смрти оца, Марко је Золи испричао да ће убити Викторију Митровић, уколико она не буде абортирала његово дете, пише Пинк.рс.

- Нема, нема, убијем те као кера, одем на робију, изаћи ћу после 10 или 15 година. Или реши проблем. Нема милом, милом више не иде ништа. Морам да ангажујем људе да реше то. Или Зола ти фино реши - рекао је Марко.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Где ћеш то тако? - питао је Зола.

- Друже, немој да га роди. Боље ми је (да је убијем), него ово. К*рва неће да ме саслуша. Убићу те као џукелу, метком или ножем. Једном ће к*рва да уважи моје мишљење. Ј*бо јој фамилију ко је одгојио... Милом или силом - наставио је Осмакчић.

- Уништићеш себи живот, ја бих себи одсекао и к*рац и главу и све да себе доведем у ту ситуацију. Ти мало то схваташ... Уништићеш сам себе - био је шокиран Зола.

 

 

- П*чко, не даје ти Бог, ј*бо му ја матер, за право да ако ми мало даш п*чке, да ми загорчаш живот. Патетику мами која ти се одрекла, ј*бо ти она мајку и баба и баба бабе. Да је Маријана трудна хајде, да је било која друга трудна. Вики је добра за ј*бање и ништа више. То дете ће бити клошар због ње. Или пропалица или к*рветина - говорио је Марко.

- Било би, ако се ти одрекнеш - додао је Чолић.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 


 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".