Марко је изашао из "Задруге 5" након што је лажирана смрт његовог оца и редовно се оглашава на друштвеним мрежама и то снимцима за које многи кажу да су скандалозни. Сви чекају да Вики одлучи да ли ће родити дете или не, а она је сада образложила.

- Ја из срца не желим да абортирам, али моја коначна одлука је да ћу да абортирам. Не знам шта бих рекла. Покушавам себе да дигнем и да се на силу смејем, нећу ни да спавам. Ја сам одлучила да ћу да абортирам, са таквом особом ми не треба дете - говорила је Вики.

- Толико сам поверђена и разочарана. Не бих знала како да то дефинишем. Много ме је разочарао, никад то нисам могла да очекујем. Могла сам све, али то не... Мислила сам да он има неке мане, а то сам правдала кроз срчаност и искреност, али не... Моје правдање њега је било узалуд. Много ме је разочарао. Није да ми недостаје, не може да ми недостаје неко ко има такав став. Оно што је радио последњих дана овде, не бих му прешла преко тога овде. Ја сам прелазила преко увреда које је изговорио за моје дете, имала сам оправдање да то ради из повређености и емоције које је осећао. Он је мене гледао да удари где ме највише боли и ја сам то оправдала. Исто тако и ја кад ме нешто повреди. Све сам оправдавала, али ово задње не могу. Била бих болесна кад бих оправдала. Ја сам захвална што се све десило у овом простору. Ја да сам изашла напоље и да сам сазнала да сам трудна, ту би био општи хаос - наставила је Викторија да говори кроз сузе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Нека веза која је било због с*ка, правимо да је било ко зна шта. Његов ниједан поступак није показао да тебе воли - додао је Стефан.

- Наш однос јесте почео из с*кса. Он је особа која не може да воли, очигледно ни сам себе. Он да је остао овде ја бих и даље све правдала. Ја не знам шта је радио, его, сујета или комплекси, нека буде све само да није било вољења са његове стране. Не знаш ситуације кад је он плакао у кревету, кад је плакао Золи... Због чега? Због с*кса? - наставила је она.

- Трудна сам, па нећу да коментаришем. Ја у овој ситуацији не желим никог да коментаришем - рекла је Вики.

(Србијаданас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".