Он је испричао да су се званично развели када је Вики ушла у ријалити.

- Ми смо се развели пре њеног уласка у ''Задругу'', а растали смо се пре једно четири године. Поприлично је било тешко, с обзиром на то да имамо и дете, преживљавао сам све и свашта с обзиром на то да смо имали дуг брак, пет година није мало. Свашта сам преживљавао и емотивно и психичко, трауме сам имао - почиње он о Вики Митровић и додаје:

- Није ми тешко када је гледам, али ме је срамота. Срамота ме је када гледам шта ради, једна мајка не треба тако да се опходи према детету и народу. Ја сам покренуо поступак за дете и очекујем да ускоро буде код мене, а после тога све остало. Дете доживљава трауме, њој треба детињство. Ћерка ми је рекла да има двојицу тата, питао сам је: ''Како то?'', а она ми је рекла за Марка Осмакчића, они јој допуштају да гледа ''Задругу'' и то ме је заболело.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

 

 

Како се неретко спомиње њено бављењем проституцијом, Роберт тврди да је упознат са њеним нелегалним радњама.

- Ја сам упознат са тим много раније него што је она изјавила да се бави проституцијом, само нисам имао доказе да дам код судије и адвоката да бих ја покренуо поступак да добијем старатељство над дететом. Али с обзиром на то да је она то рекла јавно и да потврђује њена баба и сви, сада могу то да урадим - прича Роберт и додаје:

- Клијенте не знам, али знам ко ју је водио, један старији господин, знам шта је радила и како је радила - прича Роберт и додаје да је се дружила са Секси Сандром.

Након дешавања са Марком Осмакчићем, Викторијин бивши муж је имао само једно да каже:

- Због свега што је радио није нормалан, цела породица је ненормална. И то што се она плаши њега, ја га се не плашим, износим само своје мишљење, да су сви болесници.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Признао је да је истина да ју је гађао лонцима, али је никада није ударио, те је испричао стравичну ситуацију коју је доживела Викторија са својим оцем:

- Њен отац је напунио каду хладном водом и ставио лед и терао је да тера да лежи у тој хладној води. Он је јако нестабилан човек, првенствено психички.

Роберт је потом шокирао када је изнео тврдњу да прича о попу и напаствовању није истинита.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Није је напаствовао поп. Она је имала једну везу, старији човек, дечко, возио је некон џипа, тако је она мени рекла, да је била јако млада и лабилна и онда је изгубила невиност са тим човеком. Плашила се да то каже код куће и када је на крају рекла, баба и деда су предложили да то буде свештеник, то је оно што је она мени рекла - прича он за "Републику" и даље прича да је Викторија наводно покушала да одузме себи живот:

- Покушала је да се убије, да се баци са четвртог спрата. Мислио сам да она живи бољи живот јер се увек хвалила да живи боље откад није са мном, а то је све била њена маска.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".