Она је у емисији "Премијера" открила како њен син Стефан одраста само уз њу, као и да ли има простора за нову љубав у њеном животу.

- Он је препаметан дечак и ја мислим да он више никада неће питати где му је тата. Он је то већ питање поставио - рекла је Милица.

Фото: Принтскрин TV Happy

 

- Је л ти било тешко да му објасниш - упитала ју је новинарка.

- Не! А зашто, да лажем своје дете... Не могу ја то. Не желим нити да кријем, нити да лажем, нити да измишљам. Рекла сам ко је. Питаће ме сигурно за пар година опет, рећи ћу опет што сам му већ рекла и то је то, идемо даље! Њему ништа не недостаје поред мене - рекла је Милица Дабовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

- Па постоје удварачи, и даље верујем да је љубав оно што нас покреће, да ли је то љубав према сину, пријатељима или породици, према партнеру, тотално је небитно. Желела сам мир, желела сам ово што имам сада, да не будем стално нервозна, напета, да размишљам где да зарадим новац, где да играм кошарку, како да се одвајам од детета.

Желела сам неку стабилност. Знам да стабилност долази поред стабилног мушкарца и успешног мушкарца, али мислим да ми то није неопходно. Научила сам да ценим ситнице - рекла је бивша кошаркашица.

Подсетимо, Милица Дабовић раније је већ открила да је отац њеног детета, који ју је оставио пред крај трудноће преварант који се лажно представљао, а Милицу је чак неколико пута покрао. Иза себе има брак и дете, али и дијагнозу психичког болесника.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".