Кошаркашица Милица Дабовић, која сама брине о свом сину Стефану, проговорила је о најтежим тренуцима, односу са његовим оцем и плановима у будућности.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја видим како људи реагују на мене, то у спорту нисам често могла да доживим, ја сам неко ко се родио као неко ко оставља срце како на терену тако и у животу. Мене падови нису сахранили, мене су падови уздизали и ја сам била све борбенија.

Како је недавно упутила оштре речи Стефановом оцу, она открива да не жали због тога и да ће учинити све да њен син никада не сазна ко му је отац.

- Трудићу се да моје дете никада не сазна ко му је отац зато што сматрам да тај човек није заслужио један тренутак времена да му његово рођено дете посвети, украо је од њега све што је могао да украде, од мене је однео и украо све што је могао и наставио је то да ради, не само другим женама, него и другим људима, пословним, пријатељима, породицама, својој ћерки која сада има 12, 13 година, тако да ја њега нећу спречити ако он то пожели, али ћу се трудити да му то не недостаје у животу и можда ја будем имала мало среће, па ме Бог погледа и нађем њему оца којег заслужује - прича Милица за "Републику" и додаје да њен бивши никада није покушао да дође до ње и детета:

Фото: АТА имагес

 

 

- Није и мислим да неће јер он је особа коју сам ја пријавила полицији. Многе жене закасне, ја сам склона опраштању и то ме ничему није довело и одвело кроз живот, ја знам да опростим и наставим даље. Шими сам опраштала јер сам га волела, Љуби сам опраштала јер је отац мог детета, а нисам га волела, зато сам и могла без њега и ми уопште нисмо живели заједно, нисмо се забављали, ја сам хтела да ускочим у мирну луку, да нађем нормлану и добру особу која ће ми направити дете и имати разумевања за њега и биће му то, али када се човек два пута опече и гуштера се боји.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".