Откако је изашла из ријалитија, кошаркашица Милица Дабовић није престајала да потенцира своју мајчинску улогу, те да наводи колико јој је син Стефан недостајао током 72 дана боравка у Доминиканској републици.

Многи верују да је то одвајање било још болније имајући у виду да син Милице Дабовић одраста без оца, те да му је она од рођења играла обе родитељске улоге. Зато је у јеку приче о Милици и њеном учешћу у ријалитију поново у први план дошла интрига о томе како је отац детета познате кошаркашице напустио Милицу пред сам крај трудноће.

Фото: АТА имагес

 

 

- Та тема ме највише боли. Кривим себе што сам изабрала најгору могућу особу да буде отац мог детета. О њему ћу писати у књизи, шта је он нама урадио и како нас је изманипулисао. Не могу да верујем да један отац може да уради то свом детету. Желела сам да моје дете има оца, дала сам му и више од десет шанси, а он је сваку прокоцкао и није га интересовало сопствено дете. Боље је да мој Стефан нема оца него да има оваквог. Мом сину недостаје очинска фигура, једно време сваког мушкарца звао је: "Тата, тата". Због тога ми се срце распадало у милион комада, али има мене и то је најбитније - изјавила је раније кошаркашица.

Син Милице Дабовић оца ипак има, иако га никада није упознао, а исто важи и за ширу јавност. Једном је, међутим, Милица открила његов идентитет.

- Стефанов отац се зове Љубомир, иза себе има брак у ком је добио једно дете, али има и дијагнозу психичког болесника. Боље је да такав отац не пита за сина, Стефан и ја смо срећни заједно и имамо пријатеље који нам помажу и који нас пазе и воле - поручила је Милица.

 

 

Раније се писало да је сина добила са човеком по имену Вук Ротен, па је касније појаснила да је то друго име исте особе. Његов прави идентитет води се под именом Љубомир Хаџистевић и познато је да је са Новог Београда. Милицу је у више наврата опљачкао и искористио иако се представљао као "милионер из Беча".

- То је човек који је украо детету колица када нас је оставио испред зграде. Тада нас је последњи пут покрао. Боље да Стефан нема таквог оца. Десило се много лоших ствари с њим. Сазнала сам много тога - испричала је раније Милица.

(Еспресо)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић српска кошаркашица - утакмице

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".