Ивана Кораб у фебруару прошле године родила је сина Матеа, ког је добила уз помоћ вантелесне оплодње, а сада жели друго дете.

Лепе вести поделила је на свом Инстаграм профилу.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ivanakorab

 

- Процес друге ВТО. Да не бринете, супер сам - написала је Ивана.

Када је родила сина Матеа, то је био трећи покушај вантелесне, док је након другог Ивана изгубила бебу, о чему је отворено говорила.

- Када сам сазнала да сам остала у другом стању била сам пресрећна, на седмом небу. Будући да лекари предлажу да се, како ембрион не би испао, лежи пар дана, отишла сам код маме и тамо провела неко време. Предлог је био два, ја сам лежала четири дана, буквално сам устајала само да одем до тоалета и да се истуширам. У једном моменту посетио ме је брат са млађим сином и када сам силазила низ степенице да их дочекам низ ноге је почела да ми цури крв, попут сцене из неког хорор филма. Толико ми је било тешко да сам нарицала, нисам могла да се суздржим. Месец дана сам била као зомби. По седам сати дневно сам на телефону играла неку глупу игрицу - испричала је манекенка у снимку који је објавила на Инстаграму.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ivanakorab

 

Упркос лошем искуству,  Ивана није одустајала. Пола године касније, трећи пут је отишла на вантелесну оплодњу, затруднела и родила здравог дечака.

- Поента је колико ти храбрости треба да пролазиш кроз све то, да не дигнеш руке и не кажеш: "Е, океј, није ми суђено". Не значи да ти није суђено, већ само да ти мало више времена треба, да мораш мало више да се потрудиш - додала је манекенка.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".