Наташа Којић, ћерка Драгана Којића Кебе је годинама у Америци и наводно не сме да изађе из те земље.

Она већ неколико година Наташа борави тамо, али како пишу медији, ради на “црно” па када би напустила земљу више никада не би могла да се у њу врати. Она тренутно похађа Беркли универзитет у Калифорнији, а упоредо гради и музичку каријеру.

 

 

- Наташи родитељи много недостају и сваки пут када имају могућности и слободног времена посете је у Америци. Чак је недавно њен рођени брат долазио овде и био је одушевљен. Она изнајмљује стан, живи од тога што компонује музику за поједине певаче који немају велику каријеру. Није јој лако јер нема подршку ниједног члана породице, покушава да гради своју каријеру и успех без било чије помоћи. Али са друге стране, пошто је тамо отишла као стипендиста, уколико напусти земљу у наредних десет година, више никада неће моћи да се врати у Америку - каже извор.

И док су сви помислили да се Кебина наследница бави неким сумњивим послом у Америци, он је решио да стави тачку на такве гласине и поручио свима следеће:

 

 

- Мојој ћерки покушавају да нанесу бол, а мене и моју Ољу да дискредитују као родитеље. Наташа је васпитана на прави начин и ова хајка не може умањити допринос нас као родитеља. Моја ћерка је дипломирала на музичкој академији са десетком, а онда у Америци завршила Беркли и то као стипендиста - рекао је он, преноси "Експрес".

- Било је тешких тренутака, када је јела једну кифлу дневно, а родитељи Оља и Драган су јој финансијски помагали. Они су је наговарали да се врати у Србију, али Наташа за то није хтела ни да чује. Да би плаћала сва дуговања која има, она је изнајмљивала стан који је издавала трећим особама на дан.

 

 

- Осим тога, имала је и озбиљне проблеме са бившим дечком, који ју је пријављивао полицији за узнемиравање. С обзиром на то да је Којићева наводно узета у заштиту азила, она може да борави у Америци и даље и да тамо легално ради. Наташа има кредитну картицу, свој ауто, стан који изнајмљује. Она се нада да ће се и њен статус ускоро решити и да ће након тога својим талентом достићи и који степеник више у каријери. Иначе, поред тога што пише филмску музику, она снима модне едиторијале, статира и појављује се у шоу-програмима - завршио је извор.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".