Ivana Korab u februaru prošle godine rodila je sina Matea, kog je dobila uz pomoć vantelesne oplodnje, a sada želi drugo dete.

Lepe vesti podelila je na svom Instagram profilu.

FOTO: Printskrin/ Instagram/ivanakorab

 

- Proces druge VTO. Da ne brinete, super sam - napisala je Ivana.

Kada je rodila sina Matea, to je bio treći pokušaj vantelesne, dok je nakon drugog Ivana izgubila bebu, o čemu je otvoreno govorila.

- Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu - ispričala je manekenka u snimku koji je objavila na Instagramu.

FOTO: Printskrin/ Instagram/ivanakorab

 

Uprkos lošem iskustvu,  Ivana nije odustajala. Pola godine kasnije, treći put je otišla na vantelesnu oplodnju, zatrudnela i rodila zdravog dečaka.

- Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: "E, okej, nije mi suđeno". Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš - dodala je manekenka.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".