Подсетимо, Беби је засметало што Фрајле нису негирале гласине да им је Јутјуб канал уклоњен због ауторских права које је на њихове обраде Ђолетових песама наводно положила породица Балашевић.

Иако је једна од оснивачица бенда одговорила Балашевићевој ћерки како је дошло до неспоразума, Беба је објавила нови статус.

Фото: Н. Фифић/Ненад Карлић

 

 

- Мој отац је 2017. одлучио да заштити својих дела приступити много јаче. Као што и каже у изјави, био је згрожен кад је чуо да је цео концерт из Београда сниман са статива и окачен на Јутјуб свега пар сати након "Одлази Циркус"...Згрожен. Нормалним људима би била увреда објашњавати да је његова згроженост у било каквој вези са зарадом - започела је Јелена.

- Трибјут бендови? Ужасавао их се. Није замишљао да се његове песме изводе по пабовима уз пиво, бургере и типове који су сматрали да је довољно да пустиш браду, ставиш руку у џеп и наплаћујеш улазнице и ти си Ђоле... Ниси. И ако то он није одобравао, онда је елементарна пристојност да то ни не радиш.

- А када би ти бендови наступали, морали би да уплате ауторској агенцији која би то онда уплатила њему. Сада нама... Дакле, та злобна и наказна прича да је нама до пара нешто баш јако нема везе с логиком. Има везе само с похлепом, завишћу, помереним вредностима, еротоманијом и лицемерјем. Пун ми је инбокс срца, молби да средим улазнице, потписе и фотке од ликова који ми сада пишу да сам... Да не лајем. То ће они већ. И испод овог поста.

- Тај човек је мој најбољи пријатељ на свету. Он је дао све од себе да нама испуни све снове. Наравно да ћу се док сам ту трудити да испуним све што је од мене очекивао. И због тога ћу бити и врећа бува и наказа и вештица и штагод. Лајте, пси. То ништа никад неће моћи да промени чињеницу да сам увек била и заувек ћу бити његов лав, свугде с њим, у његовом свему - поручила је Беба Балашевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Архивске фотографије Ђорђа Балешевића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".