На ову тему огласила се Ђорђетова ћерка објавом на фејсбуку. Невена Буча чланица групе је на фејсбуку написала следеће: 

- Драга Бебо, читамо твоје статусе те ево неколико информација. Никада нисмо изјавиле да наш Јутјуб канал има било какве везе с тобом нити нас је икад ико позвао да коментаришемо ту тему. Ниједне новине, нити један портал, новинар, нити било ко осим тебе у овим статусима - започела је она на Фејсбуку и додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Беба Балашевић ДС

 

- Искрено не знамо ко је то уопште рекао и повезао наш Јутјуб канал с тобом (вама) и за то смо први пут чуле овим путем па ево и лепе прилике да позовемо све да 'запрате' наш канал. Ми смо велики љубитељи Ђолетове музике, лика и дела и то смо увек причале, јавно и приватно. - затим је поручила у име бенда: 

- Такође поштујемо твоју породицу, с вама смо увек имале коректну сарадњу и то је такође јавно познато. Звале смо те и писале ти (остале без одговора), а ево сада и овако... Имаш позив од нас за кафу јер новосадски је љубав, Фрајле.

Фото: Н. Скендерија

 

Затим је следиоо и Бебин одговор:

- Драга Невена, одговор сте добиле прошле године од људи које сте контактирале. Нисте га испоштовале. Ја стварно нисам била расположена за разговор у то време, сигурна сам да разумеш и зашто. Нешто ми је тешко да поверујем да први пут чујете да се нестанак вашег канала приписао нама. Можда не читаш шта пишу фанови и на вашој страници, и шта пишу новине већ скоро годину дана и у који се контекст ставља моја породица. Можда. Нисмо вам никад ништа бранили. Иако неки аутори и то раде, па чак и написмено, са све својом изјавом и потписом... Можда сте се сретале с тим. Али не од нас. Новосадски је много тога лепог, али нажалост новосадски је и малко правити се блесав понекад-  поручила је Беба.

БОНУС ВИДЕО: 

(Мондо) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".