Тим поводом Ђолетова ћерка Јелена упутила је отворено писмо групи "Фрајле" на својој Фејсбук страници.

Фото: Ненад Карлић

 

‒ Годину дана слушам измишљотине о својој породици. Предвидиво и очекивано, јер „да сам близу, не би им се дало“. Не очекујем од људи превише, на своју срећу, па тако нисам изненађена што се није јавила ниједна чланица групе Фрајле да јавно каже да привремени нестанак њиховог фамозног канала нема апсолутно нити може да има везе са мном, или било ким од нас. То је била нека њихова пословна или приватна одлука... Или пословно-приватна... Како год, њихова... ‒ пише Беба Балашевић у свом обраћању.

Фото: Н. Скендерија

 

‒ Мени лично је мало безвезе што се ниједна од њих, па ни њихова менаџерка Лидија Самарџија није јавила да каже како су сваки пут кад су питале аутора да ли могу да изводе његове песме, увек, наравно, добијале потврдан одговор... Поуздано знам пошто сам била посредник... То је отприлике цело наше животно искуство са њима. Ту ће се, како стоје ствари, и завршити...

Фото: Дарко Дозет

 

‒ Ако читаш о томе да ти је канал Јутјуб укинут због неких људи, а знаш врло добро да то није истина, реци то. Мани сад то што ти је добра реклама. Ништа није вредније од достојанства.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Балашвић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".