Горан Стојићевић Карамела постао је популаран деведесетих година као имитатор истакнутих естрадних уметница. Његово понашање окарактерисано је као контроверзно, али Карамела је уживао у пажњи која му се поклања.

Носио је хаљине, мини сукње и перике и до суза засмејавао публику својим имитацијама. Осим по перформансима, познат је и по бројним пластичним оперцијама које је урадио на лицу.

Он је без проблема говорио о овим корекцијама, те је признао да је оперисао нос, уши, капке, усне.

"Нисам ја то радио због имитације, већ сам перфекциониста. Знаш, кад ми мајка природа није дала леп нос, онда лепо одем и средим га, па онда станем испред огледала и кажем: "Е, сад ми фали још ово и ово." Многи су ми рекли да нисам нормалан што то причам", изјавио је Горан својевремено.

Неколико година уназад његов позив је водитељство и истраживачко новинарство, током којих је водио неколико емисија које су, такође изазивале опречне коментаре.

2016. године је имао срчани удар, после којег је хоспитализован. Карамела се опоравио и наставио даље.

Иако не воли да говори о свом приватном животу, после венчања о свом битном дану дао је само један интервју у којем се дотакао и гласина.

"Сигурно се нисам венчао да бих демантовао такве глупе приче! Оженио сам се због себе, због своје среће. И баш ме брига шта примитивци и необразовани људи причају! Због природе посла, на сцени се облачим као женско, али то исто чине и Борис Бизетић, Јова Радовановић, многи светски глумци. За разлику од тих необразованих људи који ме оговарају, моја супруга Милица је дипломирани економиста. Чујем да се прича да сам одмах након венчања отишао на тезгу у иностранство. Е, па нисам! Имао сам прву брачну ноћ."

Овако данас изгледа: 

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Андрија Јакшић - син Жике Јакшића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".