Како је објавио "РТЛ Ексклузив", одлучено је да ће се беба звати Алба, што на италијанском значи - зора. Подсетимо, Петар и Хана су имали тројицу кумова са младожењине стране - Дина Рађу, чувеног кошаркаша, славног кувара Томажа Кавчића, као и Шиму Подуја, Петровог друга из детињства. 

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

 

Ханина кума је била певачица Доменика Жувела, с којом је млада нераздвојна. Да ли је неко од кумова имао утицаја на избор имена још није познато, али је у међувремену откривена већ заборављена емисија у којој је Данијела Мартиновић говорила о деци. Она и Грашо су били у вези пуне 24 године и већ су имали испланирана имена за децу којој су се надали. 

- Стварно тренутно највећа жеља у мом животу. Ево истински се надамо да ћемо се врло брзо радовати. Син ће бити Тони, то се зна, по Петровом покојном деди, а за цурицу имамо два имена, Алба или Луце. Интересантно, потпуно су дијаметрално различита па ће се можда људи изненадити.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Луце зато што ми је то право далматинско и наше и моја покојна бака је била Луце, али кад сам чула име Алба, ја сам напросто остала тако усхићена зато што Алба на талијанском значи зора, исто ми је то вишезначно, и лепо и необично, а опет нама блиско и другачије - говорила је Данијела пре осам година, у емисији "Ин Магазин". До брака између Данијеле и Петра није дошло, нити су њих двоје добили децу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".