Момак из тима Вики Миљковћ представио се песмама "Врањанка" и "Поломићу чаше од кристала, док је противник из дуела извео нумере "Мед и слатко грижђе" и "Три у једној".

На крају самог дуела предност је остварио Алем са пет гласова, док је Новица освојио само један мање. Како тврди жири кандидати нису бриљирали за шест гласова, а Марија Шерифовић дала је предност Новици и то из само једног разлога.

- Он је био интонативно тачнији, али у другој песми си имао превише украса, то се не пева баш тако. Алем је био бољи у односу на претходни круг, види се рад, прву песму си заиста лепо певао, али у другој си имао фалшева. Свакако сматрам да ти јесте место у осмом кругу - објанила је Мара.

Фото: ТВ Прива принтскрин

 

 

Босанац је ипак преломио за Цециног кандидата мада је тврдио да је био у размишљању да свој глас повуче.

- Све си у првој песми урадио као када би ја продуцирао, али не знам шта се у другој песми догодило. Лепа ти је боја гласа и стас, све што чини једну звезду имаш - похвалио га је Стојковић.

Низ савета и критика на рачун оба такмичара уследио је и од осталих чланова жирија.

Фото: ТВ Прива принтскрин

 

 

- Новице прва песма се не пева тако, док си другу отпевао на свој начин, али ми се допало. Алем има толико добру боју гласа да све своје недостатке са њом покрива - поручила им је Снежана док је и Ђорђе Давид имао шта да дода.

- Гласао сам за оба кандидата! Алеме прва песма је била за заљубити се у тебе, стварно ти је легла као шамар будали, што би се у жаргону рекло - сагласан је био рокер са осталима.

И остатак жирија дао је глас и једном и другом кандидату, а како су тврдили нијансе су у питању.

Фото: ТВ Прива принтскрин

 

 

Као што увек бива на самом крају свој суд дале су и кумице које су се током овог дуела нашле у менторским столицама до Саше Поповића.

- Новице морам вечерас да похвалим твој изглед пошто од колега вечерас то нико није урадио, а изгледаш фантастично. Ти си један урбани и градски певач. Углавном ја сам јако задовољна. Такође и Алему све похвале - нахвалила је Вики момка из свог тима.

- Средио се за финале - нашалила се Сања Кужет.

Похвалама се придружила и Цеца која је дала ветар у леђа Бајровићу да се нађе у наредном кругу.

- Има да гинемо у баражу лепотану мој, ти мораш да прођеш у осми круг. Ја апсолутно верујем у тебе - рекла је Светлана, а на њену констатацију Саша Поповић се нашалио тврдећи да је ово атак на њега будући да и од њега зависи да ли ће се Алем изборити за пролазак.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".