- Доста смо били разумни, али у периоду када си тинејџер више желиш да имаш простора за себе. Иако су мени можда у том периоду фалиле неке ствари, али родитељи су нам толико дивних ствари пружили и толико дивних ствари усадили у нас. Живели смо са татином мамом и она је, поред родитеља одгајила мене и сестру. И толико сам захвална што сам њу имала у животу, да тих 44 квадрата и нису били неки проблем - рекла је Милица у емисији "Сценирање" и додала:

- Сада се шалимо, ипак се више волимо када је свако отишао на своју страну. Некако је нормално и када сам отишла у професионални спорт, ту је била и нервоза пред такмичење, осећала сам да ми треба нека моја самоћа и мир да се саберем. То тада није било могуће, али сам сада захвална за све моменте које сам имала - објаснила је спортисткиња, која крије да се и дан данас окупља са својом породицом.

Фото: Милена Анђела

 

- Окупљамо се јако често, веома смо везани за њих и сестра и ја - открила је теквондисткиња.

Лепа Милица изузетно је професионална и посвећена каријери, а како је сада већ достигла звезде, њен живот није увек био лак.

У једном периоду живота, Милица је паузирала са тренинзима, да би наплаћивала паркинг на аеродрому.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Било ми је сасвим океј. Била сам свесна да сам у сениорима већ две године и да нисам постигла неки напредак. То је сасвим нормалан процес. Одлучила сам да паузирам и да станем иза своје одлуке и кажем родитељима. Ипак, нисам се предавала тако лако, рекла сам да ћу због финансијске ситуације да нађем посао преко омладинска задруге и то је мени било скроз океј. Преко лета сам нашла посао, радила сам на паркингу на аеродрому. Зарадила новац за припреме, зарадила за џепарац, и цео тај период посветила себи да могу да одрадим те смене, да идем на тренинге и на крају одем на припреме. Напредак се јако брзо видео. Тад сам почела да нижем медаље, то је било 2010. и 2011. године - истиче Милица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".