- И даље сам под утиском, нисам свесна шта се десило. У петак је била моја прва ревија, однела сам друго место. Имала сам велику помоћ колега и пријатеља. Сам тај конкурс и најава су били брзи, нисам хтела превише да причам о томе јер нисам имала времена ни да размишљам. Драго ми је што је спонтано испало - рекла је Вила у емисији "Премијера Викенд специјал".

С обзиром да смо ревије шешира навикли да пратимо у Исидорином издању, открила је колико јој је драго што наставља породичну традицију.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Мени је драго што одржавам ту традицију. Поготово што ми сви тамо говоре да личим на мајку. Она је разлог што сам заволела моду, одувек сам била окружена модом - прича Вила.

- Сама та чињеница да знам да би била поносна је довољна. Мама би ми рекла да радим шта ме чини срећном и будем у томе најбоља што могу. Можда би замерила што нема неки шешир аксесоар, али била би задовољна. Мислим да је брат највише уживао, он ми је помогао сваки детаљ - каже Вила.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Мој тата Небојша има своје модне моменте, тако да и он има утицај. Видећемо за шешире, нећу све да одајем. Пуну подршку сам добила, захвална сам. Звали су ме и мамини пријатељи, поруке нису стале - закључила је Вила Пајкић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".