- Рада је годинама вредно радила сваког викенда и штедела док није скупила довољно новца да се скући у Београду. Разгледала је станове месецима и недавно је пронашла идеалан на Врачару. Чак је добила попуст од продавца, који јој је признао да јој спушта цену јер је њен фан! Не знам тачно колико је успела да уштеди, али знам да је тај стан на крају платила 180.000 евра - рекао је извор и открио како изгледа певачицин нови дом.

- Стан има 70 квадрата, дневну и две спаваће собе и малу терасу. Потпуно је сређен, па Рада није морала да купује нов намештај. Она у свом новом дому живи са сестром Маријом, а често јој у посету долази тата Раде из Четережа, као и дечко Харис Берковић из Градачца у Босни.

Фото: АТА имагес

 

 

-  Купила је два гаражна места, једно за себе, а друго је намењено њеним гостима.Тако се ту често паркира њен дечко Харис - прича неименовани извор.

Радине комшинице открили су како се певачица понаша према суседима.

- Ма Рада је дивна комшиница! Сваки пут се љубазно јави, поприча са нама, скромна је и прелепа. Виђамо је у пекари, продавници... Приметили смо да је у гаражи у току дана увек паркиран њен "џип", а чим падне мрак, то место је празно. Питали смо је где то иде свако вече, рекла нам је да има баш доста тезги, па често путује - каже Радина комшиница и додаје да још није упознала певачициног момка:

- Њену сестру Марију виђамо, и она је баш фина, а Хариса још нисмо видели. Надамо се да ће се и он ускоро уселити код ње, баш су леп пар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".