- Rada je godinama vredno radila svakog vikenda i štedela dok nije skupila dovoljno novca da se skući u Beogradu. Razgledala je stanove mesecima i nedavno je pronašla idealan na Vračaru. Čak je dobila popust od prodavca, koji joj je priznao da joj spušta cenu jer je njen fan! Ne znam tačno koliko je uspela da uštedi, ali znam da je taj stan na kraju platila 180.000 evra - rekao je izvor i otkrio kako izgleda pevačicin novi dom.

- Stan ima 70 kvadrata, dnevnu i dve spavaće sobe i malu terasu. Potpuno je sređen, pa Rada nije morala da kupuje nov nameštaj. Ona u svom novom domu živi sa sestrom Marijom, a često joj u posetu dolazi tata Rade iz Četereža, kao i dečko Haris Berković iz Gradačca u Bosni.

Foto: ATA images

 

 

-  Kupila je dva garažna mesta, jedno za sebe, a drugo je namenjeno njenim gostima.Tako se tu često parkira njen dečko Haris - priča neimenovani izvor.

Radine komšinice otkrili su kako se pevačica ponaša prema susedima.

- Ma Rada je divna komšinica! Svaki put se ljubazno javi, popriča sa nama, skromna je i prelepa. Viđamo je u pekari, prodavnici... Primetili smo da je u garaži u toku dana uvek parkiran njen "džip", a čim padne mrak, to mesto je prazno. Pitali smo je gde to ide svako veče, rekla nam je da ima baš dosta tezgi, pa često putuje - kaže Radina komšinica i dodaje da još nije upoznala pevačicinog momka:

- NJenu sestru Mariju viđamo, i ona je baš fina, a Harisa još nismo videli. Nadamo se da će se i on uskoro useliti kod nje, baš su lep par.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".