Више пројеката

- Пит развија неколико пројеката. У Београду би требало да ради крајем ове или почетком наредне године. Србија је сада веома атрактивна земља за све у филмском бизнису јер је наша држава обезбедила разне олакшице - каже саговорник Курира, који је желео да остане анониман.

Заједно са Џонијем Депом и Данијел Креjг има врло лепе утиске о Србији и раду. 

Фото: Профимедиа

 

Холивудски глумац је гостовао у Србији, а и међународну каријеру започео је у филму "Тамна страна сунца" редитеља Божидара Боте Николића 1987. Бред Пита је редитељ изабрао јединог од  400 кандидата на кастингу у америчкој компанији "Метро Голдвин Мајер". Непокретну мајку Бреда Пита у филму је тумачила Милена Дравић, а Горица Поповић је била њихова кућна помоћница. Нико од њих није ни слутио да ће он једног дана бити оно што данас јесте, најпопуларнија глумачка звезда. 

Фото: Профимедиа

 

Осим овог пројекта, глумца за нашу државу вежу и пријатељства са многим глумцима, о чему је недавно за ТВ екран говорио и Милош Тимотијевић, који је играо у филму његове тадашње супруге Анђелине Џоли "У земљи крви и меда".

Сликање

- Срели смо се на некој журки поводом премијере у Њујорку. Седели смо и причали, када сам га питао да се сликамо. Испоставило се да нисам нешто ни најбоље испао (смех). Али нема везе. Причали смо о Боти и делфину Јоци. Веома се растужио када сам му рекао да га је неко отровао, а онда ми је испричао да му је Јоца спасао живот тада у Боки на снимању филма. Док је ронио, ударио га је у главу, па је брзо изронио, а онда је Бред схватио да је поред њих прошла ајкула и да је делфин само хтео да га спасе. Стекао сам утисак да је човек на месту, зато је и велика звезда - испричао је Тимотијевић.

Фото: В. Данилов

 

Наставља се снимање "Јужног ветра": у Србију долази и Мајкл Медсен

За мање од месец дана почиње снимање друге сезоне популарне серије редитеља Милоша Аврамовића "Јужни ветар", која ће бити пуна глумачких изненађења. Нека имена су већ позната припадник познате холивудске породице Вилијама Болдвина и  попут познатог "лошег момка" Мајкла Медсена. Нове епизоде највише ће се снимати у Србији, као и на локацијама у Босни, Хрватској, Италији и Русији. Аврамовић је најавио учешће и Џонија Депа, али у трећем делу филмске приче.

Стара екипа снимљених делова ''Јужног ветра'' спремна је за нове авантуре.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".