Поучена лошим искуством о томе како је представљена у филму "Тома", певачица је одлучила да се унапред добро упозна са свим детаљима филма пре него што да своју сагласност за почетак снимања.

Ову информацију нам је потврдила и сама Лепа, која је истакла да тренутно није за то да се о њој снима филм и да су из продукције већ контактирали с њом у вези са тим.

- То је тачно, јавили су ми да хоће да снимају филм о мом животу. Нисам још ништа потписала, нити дала дозволу да то могу да снимају. Та продукција која хоће да снима филм још тражи паре за тај пројекат. Конкурисали су ваљда, па чекају резултате. Откуд знам шта раде, мене то не занима, сад спремам папирологију за Канаду, морам да решим све за ту инострану пензију, две године нисам била тамо због короне. Не интересујем се уопште за то, само ми још фали да се бакћем још и око тог филма. И ако буду нашли новац, ја то све прво морам да прочитам како су то они замислили, ко ће бити глумци и све остало. Нисам за то да се то одради по сваку цену. Ако буде, то мора бити све перфектно - рекла је Лепа.

Фото: Архива Новости

 

Подсетимо, Лепа није била задовољна због тога што је у филму о легендарном певачу Томи Здравковићу представљена као неко ко је много псовао, што јој није било право.

- Нисам, глупости, глупости! Шта ћу сад да причам да ли сам псовала?! Где се псује кад идеш да певаш? Није требало тако да ме представе, гледала сам филм, али нисам чула добро јер сам се растужила и плакала и промакло ми је - рекла је Лукићева тада за медије.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".