Након здравствених проблема, певачица Лепа Лукић се потпуно опоравила и вратила се наступима. Она је обрадовала своју публику те је певала скоро три сата у једној познатој кафани у срцу Београда. 

Певачица се присетила како је некада изгледао дочек певача, небитно да ли певају неку прославу или имају велики концерт. 

- Некада су се певачи много више ценили него данас. Сећам се да смо имали једном наступ у неком селу па у граду у Влашком крају, то се знало како се дочекују велика имена. Износе се проје, па пасуљ, па свадбарски купус, па се утркују ко ће боље да нас угости. То је било време које се више никада поновити неће. Није мени стало да се ја наједем, већ тај њихов гест много значи. Ја никада нисам јела пред наступ, само кад завршим (смех) - говори певачица.

Позната као неко ко траје више од пет деценија на естради, никада се зарад популарности није скидала, нити била вулгарна... Није желела да прави компромисе и иде укорак с трендовима. Одувек је само певала оно што њој лежи, а по чему је позната и никада није била љубоморна на млађе колеге и колегинице већ им је давала подршку када год је могла. 

Фото: Зоран Јовановић

 

- Ја трајем 52 године и захвална сам што ме моја публика и даље цени и воли исто као првог дана када сам се појавила. Много је нових певача и певачица, ја свима дајем подршку и сви знају да сам ја помогла да три певачице нађу своје место на естрадном небу.

Млади певачи ће знати колико значи када наступиш у Скадарлији. То је место где певају прва лига певача, а не старлете. Овде долазе фини људи да слушају дивну музику, а не "рке-коке на малога бату" - завршава певачица.

Лепа је истакла како на својим наступима никада не пева Томине песме иако се нашла у популарном филму "Тома".

- Ја волим све његове песме и не бих могла сада да издвојим једну као омиљену. На својим наступима не певам његове песме, а разглог је прост, он је био мушки извођач, а ја не певам мушке песме. 

Фото: Архив Новости

 

Лепа поносно гази девету деценију живота, али се на њој то не види. Како духом, тако и физички. Иако се годинама спекулише шта је све Лепа кориговала на себи, она каже да никада није била код естетског хирурга.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".