Недавно је медијима одјекнула вест да се звезда народне музике Лепа Лукић не осећа добро и да је завршила на инфузији, а певачица је сада открила детаље свог здравственог стања.

Фото: Сарић С.

 

Лепа је демантовала наводе да је била хоспитализована, али је признала да је имала грип и да није могла устати из кревета.

"И ја сам ваљда од крви и меса, имала сам неки грип, па и мене је нешто ухватило, али су написали да сам у болници, а ја нисам ни видела болницу. Звали су ме да певам на некој телевизији, ја сам рекла да ме смлатио грип и да не могу да устанем из кревета, а они написали 'Лепа у болници и у тешком стању', као умирем", изјавила је Лепа.

"Погађа ме што неистину причају. Зове ме Чикаго, Торонто, Канада, имам пријатеље тамо и питају ме је л' истина да сам болесна и да сам у тешкој ситуацији... Ја кажем: 'Људи, нисам, прошло ме'. Није то лажна вест да сам се ја била разболела. Била сам прехлађена, смлатило ме, нисам два дана могла да једем и једноставно сам се повратила. Ишла сам и извадила крв и све је у реду, добри су резултати. Прошло ме као да и нисам била болесна", испричала је Лепа Лукић.

(Гранд Онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".