Водитељка Сузана Манчић је у специфичном браку већ годинама. Њен супруг је Грк и у својој земљи живи и ради, док је Сузани база у Београду. Када год могу време порводе заједно, углавном у Грчкој, али обожавају и заједно да путују.

Ова некадашња "лото девојка", која и даље плени лепотом и широким осмехом, каже да самоћу уопште не доживљава трагично, напротив. То време, које има само за себе, користи како би размислила о многим стварима или радећи нешто што је испуњава.

Фото: Н. Скендерија

 

- Самоћа човеку даје и времена да мало стави прст на чело. Не прихватам приче о досади, јер сматрам да само досадним људима може да буде досадно. Можда не делује прикладно да ја о томе причам, јер сам ретко била сама, можда три дана у животу, али нико не зна како ће ко завршити и никад није касно да се многе ствари промене - каже Сузана.

Баш због тога што је ретко била сама, осврнула се на период живота када је живела са свекром и свекрвом.

- Мој савет би био да, сви који имају услова, живе заједно - и мама и тата и свекар и свекрва. Живела сам добар део у заједници. Изузетно лепо сам се слагала са свекрвом. Она је бринула о мени, а ја о њој. Нисам имала никакав проблем због тога. Мука је са младима данас, јер сви хоће да имају све и одмах - објашњава Манчић.

Фото: Игор Маринковић

 

Сузана подсећа да особа није сама уколико има искрене пријатеље око себе. Никако не би требало да остајете у некој вези, смао зато што вас је страх да ћете остати сами!

- Не мора човек да има партнера са којим ће да дели постељу и трпезу, већ да имаш некога с ким може да поприча и да подели своје емоције - закључује водитељка.

(Стил)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".