Наиме, Констракта је удата и има двоје деце, Лену и Николу, посвећена је својој породици, а они су јој највећа подршка, те су сви изузетно поносни на њен успех.

Фото: АТА имагес

 

Оно што је интересантно, а везано је за њену љубавну причу са њеним супругом Миланом Ђурићем јесте то да је он био асистент на Архитектонском факултету који је Ана завршила, а љубав се и родила на факултету, а с обзиром на опречне ставове о везама студентата и асистената и професора, није искључено да је ово прича о једној забрањеној љубави која се на завршила срећно, преноси "Стори".

У једном интервјуу за медије, Констракта је отворено говорила о мајчинству.

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала, а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета - рекла је Констракта за портал "Буди кева" пре неколико година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".