Она је у једном интервјуу открила да је од тада било периода када је била сама, било је и времена када би била у везама, али своје партнере, као по неписаном правилу, не експонира.

Све је изненадило када је потврдила да је у вези с менаџером једног београдског ресторана Богданом Срејовићем, а ова веза је све до раскида интригирала јавност. Многи су, међутим, заборавили првог младића који се Цеци толико допао да га је представила свету као свог дечка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Vojvodina021

 

 

У питању је некадашњи манекен Владимир Цветковић Цвеле, с којим је Цеца пре више од деценије била у шестомесечној љубави.

Иако је веза била кратка, они су за то време заједно излазили, појављивали се на градском догађајима, боравили у вили Ражнатовића на Кипру, путовали...

Њихова љубав није потрајала, певачица и манекен увек су лепо и с поштовањем говорили једно о другом.

- Разишли смо се због непомирљивих разлика у карактерима, али уз договор и без ружних речи. Десило нам се оно што се дешава и другим паровима, тако да у нашем раскиду нема ничег сензационалистичког. Остаћемо пријатељи, а сачуваћу само лепе успомене на време проведено са Владимиром јер другачијих није ни било - изјавила је Цеца након раскида, док је манекен истакао да "Цеца не воли много да се креће, па већину времена проводи код куће", док је он авантуриста.

Фото: Јутјуб принтскрин/Vojvodina021

 

 

Цвеле, који данас има 46 година, оставио је иза себе манекенску каријеру и посвећен је вођењу клинике за трансплантацију косе.

Након његовог и Цециног раскида, спекулисало се да је он у вези с манекенком Тијаном Стајшић, што је оштро демантовао, а познато је да је касније био у вези са знатно млађом дизајнерком Мињом Михајловић, а потом и с докторком Тањом Раденков, како су тврдили медији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".