Бик

Посесиван и материјалиста, понекад делује да Бик никад неће научити како да јели оно што има, па чак ни са својим најближима. Ако вам падне на памет да се свађате са Биком, са срећом!

Нема шансе да га победите, јер је страшно тврдоглав. Лењ и самопопустљив, тешко да ћете га померити с кауча кад се једном завали у њега.

Иако су увек спремни да помогну, Бикови не воле да позајмљују новац ни другима ни од других. Њихова највећа грешка је та што понекада покушавају да купе сопствену срећу, што је врло краткорочно.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарчеви новац и све што поседују цене више од било чега и не желе ни у ком случају да остану без своје имовине. Веома су вредни и спремни су напорно да раде како би остварили своје снове.

Ипак, Јарчеве мучи исти проблем као Бикове. Куповином одеће и свакаквих непотребних ситница они покушавају да замаскирају неке проблеме и покушају да се усреће на потпуно погрешан начин.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Особе рођене у знаку Лава одмалена сањају о богатству. Увек купују и инвестирају у најбоље и воле да живе на високој нози.

Али када је у питању стицање новца, није им тешко да раде и неколико послова како би имали све што пожеле. Врло су амбициозни и велики су хедонисти, што воле и да истичу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".