Водолија

Не разумете тај језик будућности? И не трудите се, узалуд је. Водолија има озбиљне визије за које ће се тек испоставити да су реалне и оствариве, али за пар деценија. Овај знак има високе умне капацитете. Не би било лоше да у ваш подсетник меморишете неке њене идеје, па ако сте кадри да их одгонетнете, ето вам шанса да дођете до „дрвета на коме расте новац“, јер Водолија тежи да буде схваћена и материјалне је ствари не интересују.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Иако важе за најемотивнији знак, Рибе су у суштини врло нестабилне. Ипак, њихове визије будућности су готово увек непогрешиво тачне. Оне имају пророчке способности. Загледајте се припадницима овог знака у очи, ако им нису изразито светле, мора да су врло чудне. Будите сигурни да је њихова интуиција до те мере развијена, да их ни најубедљивијим лажима не можете заварати и обманути.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Овај знак саткан је од санте леда. Несхватљив је окружењу због одсуства реакције и имун на најдраматичније животне сцене и прилике. Углавном људи остану затечени њиховом прибраношћу и хладноћом. Са друге стране, упркос свему, постоје људи који га много воле. И то је оно што је збуњујуће. Дакле, схватити шта овај чудак осећа, значи имати натприродне способности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".