- Вриштала сам од среће десет минута кад ми је Бјела јавио да сам добила улогу у Монтевидеу. Била сам пресрећна што сам део те екипе и данас осећам понос због тога - рекла је Данина у једном интервјуу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

Данина је 2013. године решила да напусти глуму због тога што је желела да оснује породицу. Она се пред црквеним олтаром удала 2013. у Београду за менаџера и бизнисмена Александра Кукањца, а убрзо су добили сина Максима.

Кад је беба имала осам месеци брачни пар је спаковао кофере и одселио се у Аустралију.

Брак са Кукањцем окончала је после годину дана од венчања у Сиднеју и данас је самохрана мајка која највећу помоћ има од својих родитеља. Развод је, како су наводили медији, био тежак.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

- Мој син је сада порастао, иде у вртић и има свој свет, тако да мислим да је време да се вратим послу у пуном сјају, само да се догоде праве улоге. Верујем и да хоће јер се код мене све дешава спонтано и баш кад треба. Бар је тако до сада било - оптимистична је била Данина.

Фото: Н. Фифић

 

 

Александар Кукањац, продуцент и менаџер, постао је познат јавности као дечко певачице Александре Радовић. Њих двоје су били заједно на самом почетку њене певачке каријере.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".