- Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u Montevideu. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga - rekla je Danina u jednom intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

Danina je 2013. godine rešila da napusti glumu zbog toga što je želela da osnuje porodicu. Ona se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima.

Kad je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju.

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju i danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - optimistična je bila Danina.

Foto: N. Fifić

 

 

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. NJih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".