- Јуна 2020. сам приметила да не видим добро и мислила сам да је то нешто привремено и апсолутно нисам придавала никакав значај томе, јер никад нисам носила наочаре за вид, увек сам имала супер вид на систематским прегледима, притисак супер, крвна слика супер, са свом том килажом је мени све било супер, е онда више није било супер - рекла је Бојана.

Сметало јој је и то што се замарала приликом шетњи и није могла да иде у биоскоп или позориште, кад негде оде увек је морала да тражи посебне столице.

Фото: В. Данилов/Ата имагес

 

 

- Желела сам да скинем килограме, јер сам желела да живим, јер је у једном тренутку и то доведено у питање, зато што су ми рекли, ако овако наставиш, ти си сада здрава, али већ си прешла 30 једно по једно ће да почне да одустаје од тебе, наравно, на неке дуже стазе, али сама спознаја је застрашујућа - открила је певачица.

У то време, другарица јој је препоручила једну теретану и пружила велику подршку у редовним одласцима, јер је првих шест месеци и она ишла са Бојаном. У теретану је кренула са 185 килограма, до данас је смршала 73.

- Било је плакања у свлачионици у почетку, другарици у стомак узмем и урлам, тресем се јер ме све боли, јер ја сам врло храбра кад сам на тренингу, све могу, али онда ме после све ме боли - каже Бојана.

 

У почетку није могла да шета дуже од десетак минута, чучањ није могла да уради сама без помагала, а вежбе на партеру нису долазиле у обзир. Данас, она шета и по сат времена и то на успону.

Обућу такође носи број мању, у аутомобилу је први пут после 10 година померила возачко седиште унапред и купила зимску јакну.

- Скоро сам рекла сестри, нешто сам седела на патосу, и нешто ми је навијала косу и ја сам јој рекла: ‘извини, ја морам да се померим, жуљају ме кости, од како сам смршала, ја не могу дуго да седим’.  На пример, кад лежим на боку, одједном, види, шта је ово овде, ребро, онда су ми тренери рекли: ‘Бојана, имаш ребра, све је у реду!’ Кад хоћу да се дотерам, обучем неку хаљину мало отворенију, одједном имам те кључне кости, врат сам добила, па као гледам себе и буде ми чудно.

Осим похвала, Бојана се суочила и са неверицом околине, јер су неки претпостављали да је њено мршављење последица операције сужења желуца, за коју се Бојана јесте интересовала, али је од исте одустала, када је схватила да може и без тога да смрша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".