- Наша љубав је почела 1984. Упознали смо се преко пријатеља кад је он био у Њујорку на турнеји с Лепом Бреном и Слатким грехом. Рекао ми је да су га родитељи натерали да се ожени пошто је његова жена била трудна, да се не слажу и да је за главу виша од њега. Нагласио ми је да није срећан јер нису заједно из љубави и да се због тога често опија. Мирослав је тада још увек био у браку, али одвојен од Гордане, и планирао је да се разведе - започиње причу Мирјана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад сам сазнала да сам трудна, био је изненађен као и ја. Хтео је да буде фер према Гордани и деци, да их обезбеди, па да тражи развод. Како ми је стомак растао, био је све срећнији. Знали смо да ће бити син и он је желео да се зове Кристијан. У Аустралији ме је изненадио прстеном, а свог менаџера Бранка Стојнића замолио да нам буде кум. Планирали смо заједничку будућност после његовог развода.

А онда је уследио тренутак који је променио све. Мирјана и Гордана чуле су се телефоном и Мирини снови расули су се у трену:

- Почела је да зове и прети мени и детету. Говорила је и да ће убити своју децу и Мирослава. Нисам желела било ко да настрада. Пошто сам тад била код сестре у Београду, спаковала сам се и одлетела за Њујорк, а Мирослав се наљутио што сам се вратила у Америку - тврдила је Мирјана, преноси "Сторy".

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, када је на свет дошао њихов син Мирослав је нестао без трага, а са Горданом је и данас у складном браку, који није нарушио чак ни судски процес за утврду очинства, која је пре неколико година Мирјана покренула са сином Девином, а који је недавно завршен и чека се коначна одлука суда.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".