Певачица је у марту имала четири концерта у Београду, па је била под великим стресом и тако је успела да се стеше.


- Стала сам на вагу пред први концерт, а затим сам се опет мерила после пет дана. Видела сам да имам три килограма мање. Била сам у шоку, никад раније нисам тако брзо смршала - каже Марија и додаје да је стрес био пресудан фактор за губитак килограма:

- Била сам изложена невиђеном стресу! Ништа нисам могла да једем, прескакала сам већину оброка. За доручак сам јела само јаја или јогурт са тостом. Преко дана сам била на пробама, па нисам ни стизала да ручам. Тек увече бих појела лосос, бранцин или бифтек... И тако пет дана.

Марија се због нове фигуре нашла у новом проблему - сва гардероба јој је преко ноћи постала велика.


- Када сам отишла да пробам одело за последњи концерт у Београду, било ми је огромно! Шнајдерка је поново измерила све моје облине и испоставило се да су ми обим стомака, струка и ногу мањи за четири и пет центиметара, што је фантастично. Увек сам срећна када смршам - прича поп звезда, која је већ две године на посебном режиму исхране помоћу ког одржава линију.

 

Из исхране је морала да избаци слаткише и тестенину, али понекад не може да издржи без грицкалица.


- Стално сам гладна! Ма, гладне су ми и душа и очи! Дешава ми се да усред ноћи огладним, па отварам фрижидер само да нађем нешто интересантно, шта год да има... Некад се и уздржим, али не увек - искрена је једина наша евровизијска победница.

 

Иако је велики гурман, Марија не воли да припрема храну, већ је за то задужена њена мајка:

- Верица кува, ја не! Забранила сам јој да спрема храну код мене, јер ми онда цела кућа смрди на лук. Рекла сам јој: "Иди у други стан, скувај, па се врати". Волим да једем сарму, пребранац, чорбу, мусаку... Али кад мајка крене да динста лук, доживим нервни слом! Зато, нема више кувања у мојој кући - изричита је Шерифовићева.

Фото: Архив Новости

 

 

ДОРУЧАК:

Палента или овсена каша са воћем

РУЧАК:

Лосос или пљескавица од јунећег меса

ВЕЧЕРА:

Цезар салата или јогурт са чија семеном

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: Цеца у изазовној комбинацији истакла заносну фигуру

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".