Наиме, певачица и чланица жирија Ана Бекута покренула је расправу везану за стајлинг обе такмичарке, које су се појавиле једна у црном провокативном костиму, а друга у црвеном на сцени Гранда. Марија је сада рекла да стоји иза сваке своје речи.

- Добри људи, добар дан. Елем, затрпали сте ми ДМ, желим да кажем да стојим иза сваке своје изговорене речи, сматрам да је то једино исправно и даље. Затекла ме информација да је кандидаткиња Анастасија Ићуруп одустала од такмичења, није се жена осетила добро, не желим да буде део тога. Да ли бих ја то урадила? - рекла је Марија на снимку, па наставила:

- Не бих, била бих боља и најбоља да жирију пијем крв. Ова ситуација се на овај начин завршава.

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

 

Подсетимо, жири је изнео своје мишљење на рачун Анастасијиног облачења, али и друге кандидаткиње Маје Ђорђевић.

- Ја не знам шта то значи, где ви то налазите, где купујете те ствари, то је катастрофа на шта то личи. То је тако јефтино, изгледате јефтино да је то катастрофа. Не може ово овако, децо, ја нећу дозволити да не кажем ово, ви утичете на децу која нас гледају. Ово што ви радите, поготово ти Ђорђе што их тераш да се овако облаче. Ово је непримерно, дегутантно, одвратно и ја ћу се испровраћати сад - рекла је Ана Бекута.

Фото: ТВ ПРВА принтскрин

 

 

- Једна јако неугодна тема о којој може да се полемише јако дуго. Истина је, 2022. је година. Лејди Гага изађе на сцену, а пева обучена у шницле. Све је дозвољено. Шта је некоме укусно или неукусно, о томе се ево овде полемише. Оно што се мени лично не допада, ја када бих дошла на ту сцену, јако је безобразно, незгодно за доживети и поднети ударац као извођач или особа која има 20 година да ти било ко каже: 'Повраћа ми се због тебе'. Шта значи то?! Немам проблем да вам се није допало, већ о начину на који се изражавамо о изгледу кандидаткиња јер на пример, можда је то неког стварно повредило. истински. Да си ти мени рекла, јер имам 167 центиметара и 75 кила и то сам што није ова естрада, а види ме где сам, да дође неко да каже да му се повраћа. Данас сам на месту да могу да кажем да ме много заболе она ствар што се теби повраћа, али су пролазиле године и године да дођем до тога статуса и ситуације. Имам проблем са начином и изртажавањем јер то не може да се каже. Не може, Ана - рекла је Марија у "Звездама Гранда".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".