Чини се да је певање овога пута стављено по страни, провокативни стајлинг обе такмичарке, био је главна тема расправе коју је покренула Ана Бекута.

- Није било добро, ни једна ни друга, али Анастасија је само за нијансу била боља. Памтим њена боља издања, боље наступе, чини ми се да јој нису лепо легле ове песме. Било је погрешних тонова. Морам да кажем да имам страховиту примедбу на ваше облачење, поготово на Мају. Ја не знам шта то значи, где ви то налазите, где купујете те ствари, то је катастрофа на шта то личи. То је тако јефтино, изгледате јефтино да је то катастрофа. Не може ово овако, децо, ја нећу дозволити да не кажем ово, ви утичете на децу која нас гледају. Ово што ви радите, поготово ти Ђорђе што их тераш да се овако облаче. Ово је непримерно, дегутантно, одвратно и ја ћу се испровраћати сад - рекла је Ана Бекута.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

- Оне купују ствари тамо где ти не идеш, не иде Бекута у секси шоп, у ствари можда и иде нешто да купује - добацио је Поповић.

Одмах се бранио Мајин ментор Ђорђе Давид који није могао да верује шта чује, будући да важи за једног од певача за кога сцена нема границу.

- Под број један ово није школски програм, а ти иди повраћај и иди у дом пензионера и тамо направи такмичење. Људи немојте да причате глупости - бесан је био рокер.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

Снежана Ђуришић је подржала мишљење колегинице, те и она осудила оскудан стајлинг које су такмичарке одабрале.

- Није у питању што сте голе већ што сте вулгарне. Па Лепа Брена је цео живот носила сукњице и да се гаћице виде, али никада није била вулгарна. Ово је недопустиво - додала је Снежана.

- Оне су младе девојке, сцена трпи све. Данашња омладина се више свлачи него облачи и то није ништа ново. Ствар је укуса! Прелепе су и презгодне, али што мање покажате занимјивије сте, а што се мене тиче можете шетати голе - посаветовала их је Цеца, а Поповић је својом доскочицом све насмејао, бар на тренутак будући да је распорава озбиљно потрајала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

- Мени спале наочаре, па шта сад? - нашалио се Поповић.

Иако су очекивали да Босанац подржи Сашу и Светлану, то се, на изненађење многих из жирија није десило.

- Када се изнесе роба на тезгу, а када нема ништа испод тезге, онда је та роба врло неинтересантна. Ја имам свој принцип, да сте уклопиле програм уз тај стајинг, да сте извеле нешто вау, па да вас гледам. Мени је непријатно да ја вас сада гледам. Оне немају више шта да скину! - констатовао је Стојковић.

Саша Поповић све време је бранио такмичарке сматрајући да је њихов стајлинг апсолутно сценски. Међутим Вики није имала замерке на гардеробу, док јој је сметало што сценски наступ и енергија нису пратили оно што су обукле.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

- Ја хоћу да им честитам на стајлингу. Као да сте изашле из новог Бетмена! Ја сам дао гласове само за изглед, певање није било добро. Извињавам вам се на свим увредама које сте добиле. Маја је имала доста фалшева, Ићуруп је много несигурна и то мора да исправи - рекао је Мили.

На крају су и сами ментори добили реч и осудили бројне коментаре својих колега из жирија за које сматрају да нису професионални.

- Босанац, очигледно су те негде у рам ставила та два коњичка семафора, па си се ограничио и доживљаваш ово као варијанту где сви треба да буду закопчани до грла. Ти Бекута иди на дијету! - рекао је рокер видно изреволтиран.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

Након расправе Ђорђа и Босанца, коначно на самом крају и Марија Шерифовић, као Анастасијин ментор рекла је своје мишљење.

- Ово је једна јако неугодна тема о којој може да се полемише. Сада је 2022. година, како изађе Лејди Гага на сцену. Колеге јако је безобразно и незгодно за доживети и поднетиу ударац као извођач да ти било ко каже повраћа ми се због тебе, шта значи то?! Имам проблем са тим како се изражавате, можда је тонекога повредило. Мени су године и године пролазиле да дођем до статуса да ме баш брига за такве речи и мени су то говорили. Не може Ана тако! Она није Ана Бекута и може тако да изгледа! - љутито је објаснила Шерифовићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".